Loader

De Laadkabelshop

Concept & Strategie, Online marketing, Ontwikkeling
 

Zoekmachine optimalisatie & design

Elektrisch rijden is in opmars. De Laadkabel Shop speelt hierop in door hoogwaardige laadkabels te verkopen. De webwinkel die gebouwd is op het SEOshop platform biedt de bezoeker keus uit laadkabels voor iedere elektrische auto en biedt keuzehulp om de gebruikers gemakkelijk de juiste kabel te laten kiezen voor hun elektrische auto.

De samenwerking met De Laadkabel Shop startte in het voorjaar van 2014 met het ontwikkelen van content. Vervolgens is de samenwerking uitgebreid en inmiddels neemt DoubleSmart de organische vindbaarheid uit handen voor de Nederlandse, Duitse en Franse webwinkel. Bovendien heeft DoubleSmart een template ontworpen voor De Laadkabel Shop. De template is ontwikkeld door SEOshop specialist Webdinge. In deze template is rekening gehouden met de uitbreiding van het assortiment naar laadpalen en toebehoren.

Laptop

Deze producten realiseerde DoubleSmart voor De Laadkabelshop:

Concept & Strategie Web Analytics Remarketing Website ontwikkeling Webshop ontwikkeling SEA SEO Google Shopping Conversie Optimalisatie Display Marketing Zoekmachine marketing
Enthousiast geworden? Wij gaan graag met je in gesprek.
Neem contact op

Stiekem jaloers geworden op deze resultaten? Contact ons