Loader

GYLD

Ontwikkeling
 

Maatwerk WordPress Template

GYLD is de luxe van je eigen kapper, haarstylist of visagist bij je thuis of kantoor. Dit betekent dat je waar je ook bent, op ieder moment van de dag een kapper of stylist kunt vinden die bij je past. Deze eigentijdse aanpak van dit kappersgilde doet denken aan het revolutionaire idee van Uber, gecombineerd met een simpele dienst als haarverzorging.

Voor GYLD heeft DoubleSmart een website ontwikkeld op basis van een maatwerk WordPress template. Binnen het template is ruimte gemaakt voor koppelingen met externe partijen zodat de schaalbaarheid van het concept gehandhaafd blijft. Daarnaast beschikt het WordPress systeem over een meer-talensysteem. Dit houdt in dat er binnen hetzelfde CMS-systeem gemakkelijk een andere taal geselecteerd kan worden zonder van pagina ontwerp te wisselen. Het design van de website van GYLD is gemaakt door Studio Thijs Slootjes.

Laptop

Deze producten realiseerde DoubleSmart voor GYLD:

Concept & Strategie Web Analytics Remarketing Website ontwikkeling Webshop ontwikkeling SEA SEO Google Shopping Conversie Optimalisatie Display Marketing Zoekmachine marketing
Enthousiast geworden? Wij gaan graag met je in gesprek.
Neem contact op

Stiekem jaloers geworden op deze resultaten? Contact ons