Loader

Computer Bestel

Concept & Strategie, Online adverteren, Online marketing, Zoekmachine adverteren, Zoekmachine optimalisatie
 

Redesign Webshop & Zoekmachine Optimalisatie

Computer Bestel is gespecialiseerd in het samenstellen van Game computers. Deze computers moeten voldoen aan de hoogste eisen om het spelplezier van de klant zo groot mogelijk te maken. Omdat de doelgroep van Computer Bestel zich met name oriënteert op internet, is het belangrijk om goed vindbaar te zijn in de zoekmachines. Bovendien is het belangrijk dat de gebruiksvriendelijkheid van de website groot is. Op die manier converteren de meeste bezoekers tot klant.

DoubleSmart heeft zich in de samenwerking met Computer Bestel in eerste instantie gericht op het uitbreiden van de autoriteit van Computer Bestel. Op belangrijke zoektermen is Computer Bestel mede daardoor gestegen tot topposities.

Binnen de samenwerking heeft DoubleSmart vervolgens nieuwe ontwerpen gerealiseerd voor de webwinkel van Computer Bestel. Binnen de ontwerpen is rekening gehouden met de vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Zo wordt de conversie van de webwinkel geoptimaliseerd en kan de klantenkring van Computer Bestel worden uitgebreid.

Laptop

Deze producten realiseerde DoubleSmart voor Computer Bestel:

Concept & Strategie Web Analytics Remarketing Website ontwikkeling Webshop ontwikkeling SEA SEO Google Shopping Conversie Optimalisatie Display Marketing Zoekmachine marketing
Enthousiast geworden? Wij gaan graag met je in gesprek.
Neem contact op

Stiekem jaloers geworden op deze resultaten? Contact ons