Een kleine sleepboot kan dankzij een krachtige motor en stevig sleeptouw, in verhouding veel grotere boten naar een veilige haven brengen. En dat is vrijwel identiek aan het werk van een online marketingbureau. Er is slechts één verschil.

Het verschil is: ondernemers hebben niets aan veilige havens. Zij willen juist in een online stroomversnelling terechtkomen.

Ondernemers in het juiste (online) vaarwater brengen

Als ondernemer heb je niets liever dan het juiste vaarwater. In het juiste vaarwater melden websitebezoekers zich op jouw website. Op die website is het makkelijk navigeren dankzij een overzichtelijke flow richting de bestel- of contactknop.

Toch worstelen ondernemers met het vinden van hun vaarwater. Een website kan er nog zo gelikt uitzien, als het niets oplevert blijf je tegen de stroom in zwemmen.

Om in het juiste vaarwater te komen heb je een SEO-proof en conversiegerichte website nodig. Hét instrument waar we met de vakidioten bij DoubleSmart en DoubleWeb dagelijks bezig zijn.

In (online) stroomversnelling komen

Het sleeptouw is uitgegooid dankzij een conversiegerichte website. Tijd voor een stroomversnelling.

Om ervoor te zorgen dat er meetbaar meer groei ontstaat, schakelen we de expertise van de online marketingspecialisten van DoubleSmart in. Met hun kennis van SEO, SEA en conversieoptimalisatie zorgen zij ervoor dat jouw website in sneller vaarwater terechtkomt.

‘You’re gonna need a bigger boat’

Bij het zien van de bloeddorstige haai in de film ‘Jaws’, spreekt een van de hoofdpersonages de legendarische woorden: ‘You’re gonna need a bigger boat’. En dat voorval is tekenend voor een groeiende onlineonderneming. Er komt een moment waarop je merkt dat je uit je huidige jasje aan het groeien bent.

Je wilt niet opgegeten worden door bloeddorstige haaien, jouw concurrenten. Dus zoek je naar een manier om de bloeddorst te overleven. De grotere boot van gestroomlijnde landingspagina’s, conversie-opleverende advertentiecampagnes en organische groei in bezoekers. Het is allemaal te herleiden naar de sleepboten die voor ons kantoor liggen deze week.

 

Hoe online stroomversnelling voelt

Student Verhuis Service

09-06-2022

Ontzettende fijne mensen om mee samen te werken. DoubleSmart denkt actief mee onze behoeftes en doelen en zorgt telkens weer voor een samenwerking op maat waardoor we samen kunnen blijven groeien. Daarnaast hele brede kennis in huis wat ervoor zorgt dat er altijd de juiste specialist is die je kan helpen bij online marketing vraagstukken.

Tom Rullens

17-08-2020

Zeer goed tevreden! Vanaf begin dit jaar zijn wij overstapt met onze internet marketing naar DoubleSmart. Vanaf het eerste contact viel de professionaliteit van dit team op. De bedoeling was dat wij alleen met Adwords zouden overstappen. Na overleg over onze vorige strategie heeft DoubleSmart voor ons een nieuwe strategie bedacht voor meerdere kanalen. Dit heeft nu tot gevolg dat wij veel beter scoren met zowel SEO, SEA en social media. Door de investering in DoubleSmart besparen wij nu maandelijks advertentiebudget terwijl de resultaten stijgen.

Leendert Verschoor

08-04-2022
Hulp nodig bij het vinden van jouw vaarwater?
Groeiende bedrijven op sleeptouw nemen Groeiende bedrijven op sleeptouw nemen