DoubleSmart is Google Premier Partner

Datum: juni 29, 2018, Auteur: Remco, Categorie: SEA
DoubleSmart is Premier Partner Google

DoubleSmart heeft van Google het Google Premier Partner certificaat ontvangen, de hoogste certificering die Google toekent aan online marketing bureaus. De Google Premier status is een erkenning voor de inzet van het team en de prettige samenwerking die we hebben met onze klanten.

Wat houdt het Google Premier Partner certificaat in?

De Premier status wordt alleen toegekend aan bureaus die voor een lange aaneengesloten periode laten zien dat ze AdWords campagnes op hoog niveau begeleiden. Dit houdt in dat budgetten nauwkeurig worden bijgehouden, doelgroepen efficiënt worden aangesproken en doelen worden behaald. Daarnaast is belangrijk dat de Google Ads specialisten van deze bureaus op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen binnen Google AdWords, zodat ze de klanten zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

DoubleSmart werd vanaf februari 2015 al door Google herkend als Google Partner. Vanaf die tijd zijn we intensief samen blijven werken met Google om onze theoretische en praktische kennis van de technieken te verbeteren. Dit heeft geresulteerd in succesvolle campagnes voor veel van onze klanten. We zien de Premier Partner status dan ook als mooi resultaat voor ons als bureau en voor de samenwerkingen die we hebben met onze klanten!

O ja, als nuchter team gaan we hierdoor natuurlijk niet naast onze schoenen lopen. We blijven gewoon keihard werken aan de campagnes van onze klanten!

DoubleSmart is Google Premier Partner DoubleSmart is Google Premier Partner 2022-11-21
DoubleSmart
DoubleSmart