DoubleSmart is gecertificeerd SEOshop partner

Datum: maart 13, 2015, Auteur: Remco, Categorie: CRO SEA Strategie
Zoekmachine-optimalisatie

Dankzij de succesvolle samenwerking met verschillende SEOshop webwinkels, mag DoubleSmart zich vanaf heden gecertificeerd partner noemen van SEOshop. Dit betekent dat we webwinkeleigenaren kunnen helpen met het realiseren en vermarkten van hun webwinkel.

Vindbaarheid SEOshop webwinkel verbeteren

Als u een webwinkel heeft via SEOshop, dan is hiermee een belangrijke stap gezet om goed vindbaar te zijn in de zoekmachines. Het platform van SEOshop houdt immers al rekening met de eisen van Google en andere zoekmachines. Zo kunt u eenvoudig tags meegeven aan uw producten en kunt u uw content zoekmachinevriendelijk weergeven in het systeem, bovendien zijn de webwinkels van SEOshop relatief snel en zijn veel van de templates zijn geschikt voor mobiel gebruik. Deze factoren dragen stuk voor stuk bij aan een goede vindbaarheid van uw SEOshop webwinkel. Toch betekent dit niet dat u direct een nummer n positie in Google zult behalen. Om die laatste stap te zetten naar een toppositie, is het goed om een specialist in de arm te nemen. Met de certificering als SEOshop partner is DoubleSmart een betrouwbare partij die u verder kan helpen met zoekmachine optimalisatie voor uw SEOshop webwinkel.

Mogelijkheden zoekmachine optimalisatie SEOshop webwinkel

DoubleSmart heeft ervaring met grote en minder grote webwinkels van SEOshop en kan u daarom op verschillende manieren verder helpen met het verbeteren van de vindbaarheid. Voor we aan de slag gaan met SEO voor uw webwinkel, analyseren we allereerst uw doelstellingen, doelgroep en concurrentie. Zo krijgen we een compleet beeld van de mogelijkheden die er liggen en het tijdspad dat nodig is om resultaat te boeken voor uw organisatie. Om alvast een beknopte analyse van uw webwinkel uit te voeren, kunt u de QuickScan van DoubleSmart gebruiken om te bekijken waar uw webwinkel verbeterd kan worden.

Kennis delen

Binnen de blog van DoubleSmart publiceren we regelmatig artikelen die gerelateerd zijn aan het verbeteren van de conversie en de vindbaarheid van SEOshop webwinkels. Hieronder staan de artikelen van SEOshop overzichtelijk opgesteld. Mocht u een specifieke vraag hebben met betrekking tot uw SEOshop, neem dan vrijblijvend contact op met DoubleSmart. En van de specialisten helpt u graag verder!

 

DoubleSmart is gecertificeerd SEOshop partner DoubleSmart is gecertificeerd SEOshop partner 2020-11-17
DoubleSmart
DoubleSmart Remco

Auteur

Remco

Deze project- en accountmanager wordt enthousiast van commercieel te maken idee├źn. Zijn nieuwste idee is om als volwassene ook gewoon op een railrunner de trein in te gaan (zeker commercieel interessant). Was graag piloot geworden en heeft dat bevlogene en die liefde voor grote hoogten gelukkig vast weten te houden: is gek op ondernemen en helpt jou als klant de hoogte in met weloverwogen adviezen over je online kansen.