DoubleSmart en FD Gazellen: oude vrienden

Datum: november 15, 2019, Auteur: Rick, Categorie: Nieuws
FD Gazellen Award 2019 logo

UPDATE EIND NOVEMBER 2019

Wat we nog niet hadden genoemd: we zitten zelfs bij de 100 snelstgroeiende bedrijven van heel Nederland, we staan om precies te zijn op nummer 90! Gelukkig hebben we een paar weken terug, met de opening van ons nieuwe kantoorpand, genoeg drank gekregen om dit heug’lijk feit op gepaste wijze te vieren. Fijn toch, van die klanten die met je meedenken 😉. Proost!


Daar is DoubleSmart weer hoor, met hun nominatie voor de FD Gazellen, dit keer die van 2019. Aan iedereen die denkt dat dit nieuws gerecycled is van vorig jaar én het jaar daarvoor: als onlinemarketingbureau doen wij natuurlijk niet aan duplicate content 😉. Ja hoor, zijn ze gewoon wéér genomineerd? Jazeker. Moeten ze daar dan weer heel trots een blog over schrijven om ermee te koop te lopen? Jazeker.

De FD Gazellen Awards: even bijspijkeren

De FD Gazellen Awards worden uitgereikt aan de Nederlandse bedrijven die het afgelopen jaar het snelst gegroeid zijn. Als bedrijf moet je aan een aantal voorwaarden voldoen om aanspraak te kunnen maken op een award. Zo moet je:

  • afgelopen jaar een omzetgroei van minimaal 20% hebben gerealiseerd;
  • de afgelopen 3 jaar een omzetgroei hebben laten zien die ononderbroken is;
  • in het eerste jaar van die 3 jaar een omzet hebben van ten minste 250.000 euro;
  • financieel gezond zijn;
  • het laatste jaar een positief nettoresultaat hebben laten zien (en van de voorgaande 2 jaar mag maximaal 1 jaar verliesgevend zijn geweest);
  • sinds ten minste 1 januari 2016 economisch actief zijn;
  • niet vergeten jezelf in een de-wereld-mag-het-weten-bui op te geven bij het FD.

Wij vinden zelf natuurlijk dat we gaan als een raket. Het is een mooie bijkomstigheid dat de omzetcijfers dat ook vinden én dat we daar voor de derde keer op rij zo’n leuke award mee in de wacht hebben gesleept!

Groei gaat niet vanzelf

Al die omzetgroei die we hebben doorgemaakt de afgelopen jaren, die kwam er niet vanzelf. Die hebben we te danken aan het vertrouwen dat onze klanten ons steeds weer schonken en blijven schenken. Zijn we heel blij mee, en trots op! Een hartelijk bedankje dus aan al onze klanten voor het realiseren van onze omzet 😉

En volgend jaar?

Tsja, we hopen natuurlijk dat we volgend jaar ook weer van de partij zijn. We hebben onszelf redelijk ambitieuze omzettargets gesteld voor dit jaar. Nu het einde van het jaar in zicht is, doen we nog extra ons best om het jaar op een wow-manier af te sluiten. Dus wie weet tot volgend jaar …?

DoubleSmart en FD Gazellen: oude vrienden DoubleSmart en FD Gazellen: oude vrienden 2020-12-31
DoubleSmart
DoubleSmart