DoubleSmart is Google Partner

Datum: februari 16, 2015, Auteur: Remco, Categorie: Nieuws Strategie
Google Partner

DoubleSmart mag zich vanaf vandaag officieel Google Partner noemen. Het keurmerk van Google laat zien dat DoubleSmart de theoretische kennis en de praktische ervaring heeft om bedrijven online beter vindbaar te maken. Wij zien deze erkenning dan ook als een bevestiging dat we u als bedrijf verder kunnen helpen met het behalen van resultaat.

Werkwijze gekenmerkt door klantgerichtheid

Het Google Partner keurmerk heeft betrekking op de zoekmachine adverteren (SEA) werkzaamheden van DoubleSmart. Net als binnen de andere diensten die we aanbieden staat bij onze SEA werkzaamheden de klant centraal. Door deze klantgerichtheid te combineren met een resultaatgerichte aanpak kunnen we voor u resultaat behalen in de zoekmachines en uw doelgroep enthousiast maken over uw producten of diensten.

Bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

DoubleSmart is Google Partner DoubleSmart is Google Partner 2020-11-17
DoubleSmart
DoubleSmart Remco

Auteur

Remco

Deze project- en accountmanager wordt enthousiast van commercieel te maken idee├źn. Zijn nieuwste idee is om als volwassene ook gewoon op een railrunner de trein in te gaan (zeker commercieel interessant). Was graag piloot geworden en heeft dat bevlogene en die liefde voor grote hoogten gelukkig vast weten te houden: is gek op ondernemen en helpt jou als klant de hoogte in met weloverwogen adviezen over je online kansen.