Loader

Diensten

Samen werken en samenwerken met onze klanten...
 
Beter gevonden worden met zoekmachine optimalisatie
Zoekmachine Optimalisatie
Zoekmachine Adverteren
Conversie optimalisatie
Online adverteren
Ecommerce marketing
Webdesign

Zoekmachine Optimalisatie

Is je doelgroep op zoek naar jouw producten, maar vis je achter het net omdat de concurrenten beter vindbaar zijn op internet? Dan helpt zoekmachine optimalisatie je om hoger te komen in Google.

Lees meer

Zoekmachine Adverteren

Binnen 24 uur je doelgroep bereiken door te adverteren in de grootste zoekmachine ter wereld en dit realiseren op een efficiënte manier, waardoor je het rendement van het marketingbudget verhoogt. Dat zijn de kernpunten van Google Adwords.

Lees meer

Conversie optimalisatie

Wel bezoekers op de website, maar boek je geen resultaat? Dan brengt conversie optimalisatie de pijnpunten in kaart en wordt het gedrag van de bezoekers gestuurd om ze te laten converteren tot klant.

Lees meer

Online adverteren

Efficiënt online adverteren is doeltreffend, snel en meetbaar. Door middel van online adverteren kan je in korte tijd meer naamsbekendheid creëren, bezoekersaantallen verhogen en meer verkopen genereren.

Lees meer

Ecommerce marketing

Meer verkopen genereren uit de bestaande webshop? Een eCommerce Marketing campagne wordt bij ons op maat ontwikkeld. Met conversie – verkopen – als doel, zo veel mogelijk verkopen genereren, wij gaan de uitdaging aan!

Lees meer

Webdesign

Een goede website is niet alleen mooi maar behaalt ook resultaat, een goede website werkt voor elk bedrijf. Design, gebruiksvriendelijkheid en de doelen van de website staan centraal bij webdesign en web ontwikkeling.

Lees meer

Wij behalen te gekke resultaten! Benieuwd wie je voor gingen? Bekijk onze cases

DoubleSmart heeft mij geholpen beter vindbaar te worden in de gratis zoekresultaten van Google. Daardoor zijn mijn bezoekersaantallen met 125% gestegen en is het niet meer nodig om veel geld uit te geven aan Google AdWords. Deze stijging zie ik ook terug in de aanvragen die binnen komen via de website.

G. Domenie - www.tapijtreinigingbenelux.com

DoubleSmart helpt mij niet alleen bij het verbeteren van de vindbaarheid van mijn webwinkel, maar geeft ook tips om meer conversies te realiseren. Deze mix van zoekmachine marketing advies en uitvoering maakt de samenwerking erg prettig.

J. de Reuver - www.delaadkabelshop.nl

DoubleSmart helpt ons aan meer website bezoekers, leads en klanten. Via een tip kwamen we terecht bij DoubleSmart. Het blijkt een perfecte match te zijn. Het kennismakingsgesprek klikte meteen en de eerste resultaten (meer omzet met nieuwe klanten) zijn absoluut veelbelovend. Het nakomen van afspraken, enthousiast meedenken en deskundige werkuitvoering zijn van toegevoegde waarde voor ons. DoubleSmart is een prachtbedrijf om mee samen te werken.

F. de Bock - www.nieuwsbriefsysteem.nl

Voor mij als webwinkel eigenaar is een goede vindbaarheid cruciaal. De jongens van DoubleSmart geven praktisch advies en nemen de tijd om je persoonlijk verder te helpen. DoubleSmart is voor mij een echte partner op het gebied van online marketing.

S. van Rozendaal - www.easyplants.nl

DoubleSmart heeft ongeveer een jaar geleden een website ontwikkeld voor Feestmuziek.nu. Inmiddels zijn mijn posities in de zoekmachines sterk verbeterd en scoor ik op belangrijke termen op de eerste pagina door de zoekmachine optimalisatie diensten van DoubleSmart. Dit is ook goed te merken in de aanvragen die via mijn website binnen komen.

M. Holtgreve - feestmuziek.nu

DoubleWeb: Onze partner in techniek

Technische verbeteringen aan de website worden uitgevoerd door DoubleWeb, ons zusterbedrijf. Met DoubleWeb heeft u technische specialisten binnen handbereik. Ga naar de website

Close