Loader

Wat betekent Landingspagina?

Online marketing begrippen
 
Online Marketing Begrippen

Een landingspagina is een pagina waar bepaalde bezoekers op worden ontvangen. Op een landingspagina wordt rekening gehouden met de plaats waar de bezoeker vandaan komt. Dit kan via een advertentie zijn, via Facebook, via Google, enzovoorts. Landingspagina’s zijn geoptimaliseerd voor een bepaald doel, bijvoorbeeld hoger komen in Google of bezoekers vanuit Facebook omzetten in klanten.

Een landingspagina is vaak goed geoptimaliseerd voor de zoekmachines en heeft een hoog conversiepercentage. Als er met de landingspagina geen rekening met de zoekmachines gehouden hoeft te worden zal de conversieratio centraal staan om zoveel mogelijk rendement uit het marketing budget te halen.

Kortom: een landingspagina is een pagina waar de bezoeker de site binnenkomt.

Quick scan

Ontdek binnen één minuut de knelpunten van uw website en weet waar de kansen liggen voor uw onderneming. Met deze vrijblijvende SEO scan analyseert u uw website op meer dan 150 punten, daarnaast krijgt u inzage in hoe de punten verbeterd kunnen worden.

Direct, online een complete analyse met diverse tips en feiten over de zoekmachine optimalisatie van uw website.

 
Online kansenonderzoek

Meer weten over online marketing? Bekijk alle begrippen. Terug naar de begrippenlijst

DoubleWeb: Onze partner in techniek

Technische verbeteringen aan de website worden uitgevoerd door DoubleWeb, ons zusterbedrijf. Met DoubleWeb heeft u technische specialisten binnen handbereik. Ga naar de website

Close