Loader

Wat betekent Conversiepaden?

Online marketing begrippen
 
Online Marketing Begrippen

Via analyseprogramma’s, zoals Google Analytics, kan nagegaan worden wat een bezoeker van het belanden op de website tot het doen van bijvoorbeeld een aankoop heeft gedaan. De stappen die die bezoekers hebben genomen noemen we conversiepaden.

Aan de hand van dergelijke conversiepaden kan nagegaan worden waar een website eventueel kan worden verbeterd of wat goed presterende pagina’s zijn. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waaruit blijkt dat bij het bezoeken van een pagina waarin een oranje knop wordt weergegeven leidt tot een hogere conversieratio. Wenselijk kan dan zijn om andere bezoekers ook naar deze pagina te leiden, of om deze kleur vaker terug te laten komen in de website. Door middel van het goed onderzoeken van de conversiepaden, kan er conversie optimalisatie worden toegepast.

Quick scan

Ontdek binnen één minuut de knelpunten van uw website en weet waar de kansen liggen voor uw onderneming. Met deze vrijblijvende SEO scan analyseert u uw website op meer dan 150 punten, daarnaast krijgt u inzage in hoe de punten verbeterd kunnen worden.

Direct, online een complete analyse met diverse tips en feiten over de zoekmachine optimalisatie van uw website.

 
Online kansenonderzoek

Meer weten over online marketing? Bekijk alle begrippen. Terug naar de begrippenlijst

DoubleWeb: Onze partner in techniek

Technische verbeteringen aan de website worden uitgevoerd door DoubleWeb, ons zusterbedrijf. Met DoubleWeb heeft u technische specialisten binnen handbereik. Ga naar de website

Close