Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 400,-
90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren
Uitgebreide en concrete analyse
Op maat gemaakt door onze specialisten

Amazon Certified Advertiser

Ook adverteren op Amazon is een slim plan. Wij zijn Amazon Certified Advertiser en helpen je graag op Amazon te adverteren. Op deze pagina komen de voordelen aan bod van verkopen en adverteren op Amazon. Lees snel verder en ontdek of verkopen op Amazon iets voor jou is!

Groot bereik

Met advertenties op Amazon bereik je een ongelofelijk groot publiek. Adverteren op Amazon werkt met een klikprijs: je betaalt alleen als je advertentie daadwerkelijk aangeklikt wordt. Als Amazon Certified Advertiser maken we optimale advertenties die inzetten op converterende klikken en jou onder de streep winst opleveren.


Internationaal groeien

Op Amazon Nederland verkopen is een superidee, maar wat het nog leuker maakt, is dat je met je Nederlandse account ook gemakkelijk de Europese markt bereikt. Droom je er al een tijdje van om uit te breiden naar Frankrijk of Duitsland? Met één account verkoop je op alle Europese Amazon-markten.


If you can’t beat ‘em…

Marketplaces zijn enorm. Je kunt ze onmogelijk verslaan met je webshop. Maar je weet wat ze zeggen: if you can’t beat ‘em, join ‘em! Dat doe je door op Amazon te verkopen en te adverteren: je pikt een graantje (of meer!) mee van het succes van de e-commercegigant en bereikt miljoenen potentiële klanten.

Waarom zou ik adverteren en verkopen op Amazon?

Ben je nog niet zo bekend met Amazon? Dan leggen we je graag uit wat adverteren en verkopen via Amazon betekent aan de hand van een voorbeeld.

Iedereen heeft het wel eens: je zoekt een heel specifiek product waar je normaal gesproken onophoudelijk mee om de oren geslagen wordt, maar als je het zoekt, is het ineens nergens te krijgen. Op welke shop zoek je dan je heil? Op Bol natuurlijk.
Bol.com is de bekendste marketplace in Nederland. Als webshop kun je je producten via bol.com aanbieden. Je hebt een verkopersaccount op bol.com en hebt zo een veel groter bereik dan met je eigen webshop. Je betaalt een bemiddelingsbijdrage omdat je voor je verkopen gebruikmaakt van het platform dat bol.com je biedt. Dankzij bol.com verkoop je meer.

Zo werkt het ook met verkopen via Amazon: je betaalt voor het feit dat je je producten op Amazon.nl aanbiedt, maar krijgt daar wel een enorm bereik voor terug. Kopers weten je ineens te vinden, want Amazon is een grote naam. Met adverteren en verkopen op Amazon lift je gemakkelijk mee op het succes en de naamsbekendheid van Amazon.

Amazon verkoper worden

De voordelen:

Je bereikt miljoenen kopers
Verkopen via Amazon is relatief eenvoudig
Je verkopen verlopen via een betrouwbare marketplace
Ook met een klein assortiment kun je verkopen op Amazon
Je account annuleren kan altijd
Amazon biedt je ook fulfilment

Amazon verkoper worden

De voordelen:

Je bereikt miljoenen kopers
Verkopen via Amazon is relatief eenvoudig
Je verkopen verlopen via een betrouwbare marketplace
Ook met een klein assortiment kun je verkopen op Amazon
Je account annuleren kan altijd
Amazon biedt je ook fulfilment

Amazon naar Nederland sinds 2020: wees er snel bij!

Denk je nu ‘amazon.nl, daar kan je toch alleen e-books kopen?’? Klopt, tenminste, dat was zo. . Voortaan kun je er op amazon.nl ook terecht voor bijvoorbeeld huisdierbenodigdheden, huishoudelijke apparaten, computers en kleding.
Tot voorkort bestelde je als Nederlander op Amazon via de link amazon.de/nl, dus via de Duitse variant van Amazon. Je kon als verkoper ook verkopen via Amazon Duitsland.

Nu hoef je dus niet meer te verkopen op Amazon Duitsland, dat wil zeggen: het is niet meer nodig een account aan te maken op Amazon Duitsland. Je maakt een account aan op Amazon Nederland en kunt dan met één klik ook de Duitse, Franse, Engelse, Italiaanse en Spaanse markt bereiken. Verkopen op Amazon in Europa wordt je zo zeer gemakkelijk gemaakt.

Begin snel

Kies jij ervoor om te verkopen via Amazon Nederland? Als je er snel bij bent, kun je één van de eersten zijn! Maak gebruik van de recente lancering van amazon.nl, schrijf je snel in en bied je producten eerder aan op Amazon dan je concurrenten!

Adverteren op Amazon met DoubleSmart

Met adverteren via Amazon zet je voet aan de grond in een groot deel van Europa, maar het heeft ook wel heel wat voeten in de aarde om je account up and running te krijgen.
Heb je die tijd niet, maar wil je wel profiteren van de komst van Amazon naar Nederland? Of zie je op tegen het uitzoekwerk van hoe het allemaal werkt? Zet een Amazon Certified Advertiser in om de klanten via Amazon voor je binnen te halen!
Als wij je advertentieaccount in beheer hebben, leunen we niet achterover. We houden je concurrenten in de gaten, blijven up-to-date met het nieuws en de voorwaarden van Amazon en analyseren de data van je advertenties. Zo houden we een vinger aan de pols en optimaliseren we je advertenties continu.

Waarom adverteren op Amazon uitbesteden aan een online marketing bureau?

Betere resultaten

Door gedegen kennis en ervaring van marketplaces en online marketing kan een online marketing bureau jouw verkoop boosten. Niet alleen via je eigen website door gebruik van SEO, SEA en conversie optimalisatie, maar ook als je adverteren op Amazon aan hen uitbesteedt.


Waar voor je geld

Kies je voor Amazon uitbesteden aan een specialist, dan krijg je waar voor je geld. Je besteedt je marketingbudget zo effectief mogelijk. Een specialist in de online marketing houdt zich dagelijks bezig met online marketing in allerlei vormen en weet dus ook steeds welke nieuwe handigheden jou vandaag én morgen conversie opleveren.


(Veel) meer tijd voor je bedrijfsvoering

Verkopen via internet is een concurrentieslag. Het voldoet niet meer om eenmalig tijd te investeren om je producten online te zetten: om te kunnen concurreren, moet je jezelf en je manier waarop je je aanbod aan de man brengt, steeds verbeteren.

Veelgestelde vragen over verkopen op Amazon

Hoe werkt verkopen via Amazon?

Verkopen via Amazon doe je zo:
1. Maak je account aan op amazon.nl. Dit doe je via https://services.amazon.nl/. Je hebt hier deze gegevens voor nodig:
• Geldig paspoort of identiteitskaart (je BSN-nummer moet zichtbaar zijn)
• Creditcard of pinpas
• Rekeninggegevens
• Btw-nummer, een je een KVK-geregistreerd bedrijf hebt
• Telefoonnummer
• E-mailadres
2. Maak je productlijsten en productpagina’s aan. Slim hierbij is om te proberen de zogenaamde Buy Box te veroveren door een kwalitatieve productpagina te maken. Je leest er meer over in onze blog Amazon naar Nederland.
3. Staan al je producten op Amazon? Dan is het tijd om te verkopen. Laat de klanten maar komen!

Via amazon.nl kun je producten in verschillende categorieën verkopen. Voor elke categorie gelden bepaalde voorwaarden. Alle productcategorieën en de bijbehorende voorwaarden vind je hier.

Spring je enthousiast in op verkopen op Amazon aan de Europese markt? Dan kan het handig zijn om voor Fulfilment by Amazon (FBA) te kiezen. Het werkt als volgt:
1. Je stuurt je productvoorraad naar een Europees fulfilmentcentrum van Amazon.
2. Amazon verwerkt vervolgens alle order die jouw klanten via Amazon plaatsen: de producten worden verpakt en verzonden door Amazon.
3. Het retourneren van producten loopt allemaal via Amazon.
4. Heeft je klant een vraag of een klacht? Amazon heeft een klantenservice in de taal van de klant.
Regel je de afhandeling van bestellingen liever zelf? Dat kan zeker, maar houd er wel rekening mee dat je dan ook verantwoordelijk bent voor de volgende zaken:
• Snelle levering binnen Europa;
• Een klantenservice die je buitenlandse klanten in hun eigen taal te woord kan staan;
• Een adres in het land waar je je product verkoopt, zodat je klanten hun product eventueel retour kunnen zenden.

Klaar voor de start…

DoubleSmart is gek op online marketing en mag zich al jaren specialist noemen op het gebied van onder andere SEO, SEA en conversie optimalisatie. Ook voor social media marketing hebben we enthousiaste specialisten in huis.
Al die marketingkennis zetten we graag voor je in om jouw aanbod op een slimme manier te verkopen via Amazon. We zijn niet voor niets Amazon Certified Advertiser: bij adverteren op Amazon voelen we ons als een vis in het water.
Jouw mogelijkheden met Amazon? Bel of mail ons even en we buigen ons samen over jouw productaanbod en kijken naar jouw adverteerkansen op Amazon. Wij zijn klaar voor de start! Jij ook?

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Wat klanten zeggen

Ewoud van de Kolk

20-08-2020
Wat een top bedrijf is DoubleSmart! Contact is erg goed en snel. Naast dat ze een bizar goed lopende SEA campagne hebben gemaakt, adviseren ze ons ook op strategisch niveau. Heb ik vragen over andere online marketing zaken mag ik altijd even met ze sparren zonder dat ze hier gelijk een factuur voor sturen. Erg fijn om met zo’n flexibel bedrijf samen te werken.

Alwin Kapteijn

30-01-2020

Zeer prettig bedrijf om mee samen te werken. Wij besteden de marketing volledig uit voor 2 van onze website’s. Dit doen ze zeer kundig en we ontvangen netjes iedere maand een gespecificeerd overzicht en tips met zaken die we zelf nog kunnen verbeteren om nog meer omzet te halen uit de website’s. Zowel voor het genereren van leads alsmede het genereren van verkopen is voor DoubleSmart geen probleem.

Hans van der Linden

13-11-2019

Inmiddels hebben we meerdere Adwords, Shopping, Display en Social campagnes ondergebracht bij DoubleSmart. Je bent geen nummer maar een klant die de persoonlijke aandacht krijgt die je verwacht. Er wordt geluisterd naar wensen en maatwerk is geen enkel probleem. Duidelijke communicatie en heldere rapportages. Een absolute aanrader!

Maikel Thijssen

12-12-2018

Prettige ervaringen met dit bedrijf, vol met mensen die echt kennis van zaken hebben. De samenwerking gaat super. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Sven van Rozendaal

16-06-2016
DoubleSmart heeft Easyplants begeleidt in de transitie van een offline groothandel in kunstbomen en kunstplanten naar een online groothandel en detailhandel. DoubleSmart heeft een marketing strategie opgezet voor de langere termijn. Een groot aantal online marketing tools zijn hierbij ingezet, zoals SEO, google shopping, google adwords, beslist.com. De website wordt regelmatig gemonitord op het conversie percentage. Dit is een continu proces aangezien de online markt zich heel snel doorontwikkeld.
Enthousiast geworden over adverteren op Amazon?

Neem dan contact op met onze specialist!

Adverteren op Amazon Adverteren op Amazon